deJuristen Gent (onderdeel van theJurists Europe) is een eigentijds juridisch nichekantoor, en erg trots op haar unieke pioniersrol inzake internetrecht op de Belgische markt. Wij staan voor een open, transparant en innoverend recht. Wij zijn gespecialiseerd in ICT-recht en intellectuele eigendom. Dat betekent dat wij je kunnen bijstaan om je nieuwe webshop juridisch piekfijn te maken, je merk of logo kunnen registeren in de Benelux en Europa, of dat we voor jou leesbare, transparante en bruikbare contracten kunnen maken.

Geen moeilijke en ingewikkelde advocatentaal bij ons dus. En ook: eerlijke en beheersbare tarieven. Want ook dat is recht, anno 2020. Daarom kozen wij begin 2009 er bewust voor niet het zoveelste traditioneel advocatenkantoor op te richten. Onze unieke positie in de Belgische markt (en daarbuiten) als juridisch adviesbureau en nichekantoor laat ons toe op een meer efficiëntere wijze om te gaan met adviezen, audits en geschillen. Wij zijn geen advocaten, maar wel gespecialiseerde juristen. Dit impliceert dat wij er geen enkele baat bij hebben om je lang in de gerechtelijke molen te houden. Snel, efficiënt en deskundig advies of onderhandelingsresultaat. Ofwel: recht, anders bekeken.

Wat doen deJuristen?

Je kan bij deJuristen terecht voor alle kwesties gerelateerd aan ICT-recht of intellectuele eigendom. Onze juridische specialisten adviseren zowel grote bedrijven, KMO’s, start-ups als vrije beroepen. Het continue streven naar eenzelfde finaliteit, met name het vergaren van een doorgedreven specialisatie, maakt van deJuristen tot wat zij vandaag is: een exceptioneel en markant juridisch nichekantoor. theJurists Europe, waar deJuristen onderdeel van is, wordt geleid door Mathias Baert en Kris Seyen. Het kantoor werd in 2009 opgericht door Matthias Dobbelaere-Welvaert.

Vraag of juridisch conflict? Wij staan klaar met een helder, to-the-point en bruikbaar advies.

PS.: Al onze mensen zijn stuk per stuk in de eerste plaats ondernemer, en dan pas jurist. Ze denken met je mee, zonder omwegen, en met direct resultaat. Je mag meer verwachten van de juridische sector. Snelheid, efficiëntie en deskundig advies. Daarom, is er deJuristen.

Schrijf je je even in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief?

De mensen achter deJuristen leren kennen? Dat kan. Klik hier om het volledige team van deJuristen te ontdekken
De link leidt je naar de externe website van theJurists Europe. Dit gebeurt in een nieuwe pagina, zodat je makkelijk terug naar deze website kan).