Jan-Willem Lust is European Head of Legal. 

Jan-Willem Lust is European Head of Legal bij theJurists Europe (Gent/Brussel/Amsterdam/Parijs/Londen/Budapest), waartoe onder andere deJuristen België behoort. Hij is gespecialiseerd in Europese privacywetgeving, e-commerce en IT-contracten. Jan-Willem wordt op regelmatige basis gevraagd om zijn mening of advies te geven in de media en geeft lezingen rond privacy, e-commerce, intellectuele eigendom en IT-recht.

Jan-Willem studeerde rechten aan de Universiteit van Gent en behaalde een LLM in International and European Intellectual Property Law and IT Law. Hij vervoegde deJuristen als IP/IT specialist, waarna hij in 2016 de rol van Head of Legal op zich nam. Hij specialiseert zich in het ICT-recht, en heeft een bijzondere belangstelling voor privacy, e-commerce en merkenrecht. Jan-Willem geeft gastlessen bij REC (KASK Gent) en HoWest. Hij is lid van de FeWeb Hosting Groep.

Jan-Willem geeft met veel plezier zijn opinie en verleent graag zijn medewerking aan journalisten, als lezingen rond diverse thema’s. Je kan hem dan ook altijd boeken voor lezingen, seminaries, congressen en in-house trainingen. Hij is direct bereikbaar via 0032 498 45 60 47 (pers).

Je kan met Jan-Willem connecteren via Twitter en/of LinkedIn.

Meest recente opinie:

De Morgen, 12/07/2017, “De screening van Tomorrowland-gangers doet afbreuk aan deze rechtsstaat