We geloven niet echt in rechtbanken. Niet alleen zijn de meeste uitermate sloom en traag, houden ze je talloze nachten uit je verdiende slaap, maar vooral zijn ze volledig onaangepast aan de technologische industrie.

We doen het hier bij deJuristen graag even anders: praten. Want dat helpt. Beloofd.    

Wil je graag jarenlang debatteren over hetzelfde? Je tegenpartij in het haar vliegen met allerlei dreigementen, claims en ander leuks? Dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Wel adviseren we je graag hoe je snel, zonder al te veel kosten, en op een amicale manier je geschillen oplost. Of liever, bijlegt. 

Het klinkt vaak moeilijk, praten met je tegenpartij. Alleen het woord ‘tegenpartij’ is eigenlijk al een verkeerd uitgangspunt. We zijn anderzijds ook niet naïef: projecten mislukken, misnoegde klanten bestaan, en slechte betalers ook. Toch is het in ieders belang om snel tot een oplossing te komen. Zeker voor wat betreft IT-projecten, tikt de tijd immers razendsnel. 

Zo zullen rechtszaken je in deze niche waarschijnlijk niet veel goeds kunnen bieden. Je uitspraak komt, zeker als je een beroepsprocedure tegenkomt, er immers pas na een paar jaar. Doe jezelf een plezier, en kies voor onze gemoedelijke onderhandelingstafel. 

Onze juristen zitten graag met jou en je discussiepartner samen. We zoeken, op een neutrale wijze, naar de meest geschikte methode om het project nieuw leven in te blazen, of alles te beëindigen op een financieel aanvaardbare manier, voor beiden. Want dat is recht spreken, vandaag, en op een andere manier.  Elkaar terugvinden is lang niet vanzelfsprekend. We helpen je graag vooruit, en behoeden je van lange, uitzichtloze en tergende procedures.  Graag vrij van kopzorgen? Samen sluiten we je stukgelopen project af, op de één of andere manier. Overtuigd? Wacht dan niet langer, en kijk hoe we jou kunnen helpen.