Zo’n interne jurist, maar dan voor even. Lijkt fijn, niet? Geen dure permanente personeelskosten, maar wel intern advies, wanneer het écht nodig is.

Onze juristen ruilen graag even hun bureau in voor een nieuwe locatie. Klaar voor een efficiënte partnership?    

Misschien zijn juristen de ideale collega’s. Misschien ook wel niet. Hoe het ook zij, je kan ons slechts voor even jouw collega maken. En dat is meestal de beste oplossing. Zo hebben maar weinig ondernemingen de kans om een vaste juridische dienst op te zetten. En in het geval je er wel één zou hebben, zitten er meestal geen gespecialiseerde juristen in ICT-recht bij. 

Wanneer de nood het hoogst is, mag je ons bellen. Binnen de vijf werkdagen plaatsen we iemand in jouw onderneming, om je verder te helpen of om enkele dringende problemen snel en zonder omwegen op te lossen. En als het wat uitloopt, doen we niet moeilijk: elke opdracht kan perfect verlengd worden. Ook een vaste of variabele dag op tijdsbestek is evengoed mogelijk. 

Werk je met eigen advocatenkantoor of juridische dienst? Maar beschikken deze niet over de specialistische kennis rond ICT-recht? Geen enkel probleem. Wij werken graag samen met jullie vertrouwde partners. Wij zijn bovendien geen concurrentie: we hebben immers slechts onze niches, en daarbuiten komen we niet. 

Een betrouwbaar kantoor (en tijdelijke collega) vinden voor detachering is vaak geen pretje. We helpen je graag vooruit, en behoeden je voor stresserende situaties.  Graag vrij van kopzorgen? Samen maken we onze korte (of iets minder korte) samenwerking een succesverhaal. Overtuigd? Wacht dan niet langer, en kijk hoe we jou kunnen helpen.