Prijzentabel

E-commerce is ondertussen al enkele jaren ingeburgerd. We kunnen ons zelfs bijna niet meer voorstellen dat een fysieke winkel geen webshop heeft. Iedereen heeft wel al eens iets online gekocht tegenwoordig.

Toch stellen we vast dat de online verkoper zich nog steeds niet bewust is van de juridische gevaren die samen hangen met e-commerce. De FOD Economie doet al enkele jaren controles op actieve webshops en bijna dagelijks worden nog inbreuken op de geldende regelgeving vastgesteld. Daarom is het beter een goede juridische partner onder de arm te nemen die je webshop juridisch in orde kan maken.

Deze klanten deden al beroep op deJuristen voor de redactie van hun juridische documenten:

Je mag dan ook verwachten dat ons advies en documenten voldoen aan de eisen van de wetgever. Maar we gaan veel verder: we informeren je over toekomstige regels, belangrijke rechtspraak, geven we je waar nodig een korte training om zelf klanten te woord te staan, en zorgen ervoor dat je webwinkel er tussen uit springt met ons uniek juridisch kwaliteitslabel.

Anders gezegd: we geven jou heel graag gemoedsrust.  Een recent onderzoek bracht aan het licht dat een grote meerderheid van de websites niet in orde is met de basisregels. Stel je als handelaar even in de plaats van je consument: koop jij zomaar ergens online? Neen toch. Bij de minste onraad, klik je weg.

Verlies geen omzet of klanten door juridische fouten of onvolkomenheden. Webontwikkelaar, e-commerce specialist, betalingsprovider of logistiek partner? Voor jullie voorzien we graag in partnerships, waar de klemtoon ligt op een wederzijdse, duurzame en opgetogen samenwerking.

Lees de client case van Cartamundi, wereldleider in speelkaarten. Cartamundi deed beroep op deJuristen. Onze juristen schreven algemene voorwaarden, een sluitende privacy statement, zorgden ervoor dat cookies op de correcte manier werden aangebracht én erkenden Cartamundi met het unieke juridische kwaliteitslabel.

De weg terugvinden in de wirwar van regels en wetgeving is lang niet vanzelfsprekend. We helpen je graag vooruit, en behoeden je van lastige cliënten, gecompliceerde vragen of hinderlijke problemen.  Graag vrij van kopzorgen? Samen maken we van e-commerce een écht succesverhaal. Overtuigd? Wacht dan niet langer, en kijk hoe we jou kunnen helpen.

Prijsmodules

Afhankelijk van de grootte van je e-commerce project zijn er vier mogelijkheden en dus vier prijsmodules. Hieronder worden de vier mogelijkheden op een rijtje gezet. Er wordt telkens duidelijk aangegeven of de juridische documenten basis of zeer uitgebreid zijn, of je het unieke juridische kwaliteitslabel erbij krijgt, en of er al dan niet een afspraak of ander voordeel in de prijs vervat zit.

Klik op de afbeelding hieronder om meer informatie te krijgen:

Prijzentabel

Opgelet: de Pico – en Nano-modules beperken zich tot de klassieke webshop* en zuivere redactie*.

*Klassieke webshop
De klassieke webshop verkoopt producten (goederen en geen diensten) aan consumenten en/of ondernemingen en levert enkel in België.
Zijn per definitie geen klassieke webshops:

  • Webshops die naast het verkopen van producten/goederen ook diensten aanbieden (bijv. installatie van de geleverde goederen, workshops, opleidingen, etc.)
  • Platformen die louter als tussenpersoon optreden en koper en verkoper met elkaar in contact brengen
  • Webshops die voor de bestelling van producten/goederen geen online bestel/betaalmethode hanteren (en bijv. eerst offertes opstellen)
  • Webshops die zich op de Europese markt of daarbuiten richten;
*Zuivere redactie
Een zuivere redactie houdt in dat wij eigen documenten opstellen voor jouw specifieke webshop. Dit veronderstelt dus in dat we niet aan de slag gaan met eerdere versies van juridische documenten die je in het verleden gebruikte.