deJuristen Gent is een eigentijds juridisch nichekantoor, en speelt sinds acht jaar een pioniersrol in digitaal recht. deJuristen gelooft in digital transformation en artificiële intelligentie, en werkt hard aan projecten die recht opnieuw toegankelijk moeten maken. Wij staan voor een open, transparant en innoverend recht.

deJuristen is gespecialiseerd in privacy, digitaal recht, intellectuele eigendom en vennootschapsrecht. Dat betekent dat haar juristen je kunnen bijstaan in de moeilijkste privacykwesties, complexe contracten kunnen ontrafelen of je voorzien van je leesbaar en kwaliteitsvol juridisch advies. Geen moeilijke en ingewikkelde advocatentaal bij deJuristen dus, wel eerlijke en beheersbare tarieven. Want ook dat is recht, anno 2017. Onze mensen zijn geen advocaten, maar wel gespecialiseerde juristen. Snel, efficiënt en deskundig advies of onderhandelingsresultaat. Ofwel: recht, anders bekeken. Onze juridische specialisten adviseren medium to large sized organizations.

PS.: Al onze mensen zijn stuk per stuk in de eerste plaats ondernemer, en dan pas jurist. Ze denken met je mee, zonder omwegen, en met direct resultaat. Je mag meer verwachten van de juridische sector. Snelheid, efficiëntie en deskundig advies, over landsgrenzen heen. Daarom, is er deJuristen.

Meer weten? Bekijk onze dienstverlening: ICT-recht, intellectuele eigendom en vennootschapsrecht.