Het juridisch nichekantoor deJuristen verlegt zijn hoofdkantoor naar Brussel.  Als uitvalsbasis werd een kantoor op de Avenue Louise geselecteerd.

Brussel, 4 maart 2013 – Het juridisch nichekantoor deJuristen, gespecialiseerd in ICT-recht & intellectuele eigendom,  verhuist zijn hoofdkantoor naar de Avenue Louise. Met een snel groeiend internationaal cliënteel, en de uitbouw van deJuristen Europe, is het niet meer dan een logische stap.

In juli 2012 opende deJuristen reeds een bijkantoor in Breda (Nederland). Momenteel opent het kantoor ook vestigingen in Parijs (Frankrijk) en Frankfurt (Duitsland). Matthias Dobbelaere, managing partner bij deJuristen, legt uit: “We zijn al even bezig met het uitbouwen van nieuwe vestigingen of overnames in Europa. Brussel is zo’n geval het ideale strategisch zwaartepunt.”

Het huidige kantoor wordt echter niet gesloten.”, vervolgt Dobbelaere, “Voor de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en zelfs Antwerpen is het vaak beter gelegen. Het blijft dus zeker actief als bijkantoor”.

Onder het cliënteel van deJuristen horen onder andere Samsung Electronics Benelux, McDonald’s Belgium, Cartamundi, Agentschap Ondernemen, CEGEKA, Vlerick Business School, en vele anderen.

 

deJuristen bvba, 367 Avenue Louise, B-1050 Bruxelles.

Benieuwd naar het nieuwe hoofdkantoor? Kijk hieronder voor meer impressies.