deJuristen groeit. Niet alleen introduceerden wij onlangs onze gloednieuwe Slack-applicatie Spectr, we waren de voorbije maanden ook druk in de weer met de toevoeging van een tak vennootschapsrecht. Gestuwd door onze niet aflatende drive om ondernemingen van A tot Z te begeleiden en te adviseren, kon deze uitbreiding niet uitblijven. Jouw favoriete ICT en IP-kantoor kan jou vanaf nu dus nog beter ondersteunen.

Wij staan klaar om start-ups, KMO’s en grootbedrijven te loodsen doorheen het doolhof van de Belgische vennootschapsregels. Zo helpen wij jou – aan voordelige tarieven – met het oprichten van jouw vennootschap of vzw, het omvormen van jouw eenmanszaak naar een vennootschap, het schrijven of herwerken van je statuten en het opstellen van jouw aandeelhoudersovereenkomst.

Op zoek naar gedreven en doorgewinterde juristen die er alles aan willen doen om van jouw onderneming een succesverhaal te maken? Wij gaan onverstaanbare en technische woordenschat uit de weg en zoeken steeds een oplossing die op jouw maat gesneden is.

Wacht niet langer: neem een kijkje op de pagina van vennootschapsrecht en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Bellen (09 298 04 58), mailen (contact@dejuristen.be) of even webchatten (8u15 – 18u30) kan natuurlijk ook altijd.