Je webshop optimaliseren? deJuristen en SendCloud helpen je graag!

Je kent het wel, te veel taken te weinig tijd. Daar horen leuke en minder leuke taken bij. Zoals je weet maken we het graag eenvoudig bij deJuristen. Daarom helpen we je graag een handje.

We denken graag met je mee om je webshop te kunnen optimaliseren op verschillende vlakken. E-commerce brengt van alles met zich mee. De wettelijke regels horen erbij, net zoals het verzendproces van je webshop. Het verzenden van pakketten is vaak een minder leuk deel, maar wel ontzettend belangrijk. Jouw koop is namelijk pas afgerond zodra de klant het pakket in goede orde heeft ontvangen.

Daarom kwamen wij onlangs in contact met SendCloud, dé slimme verzendservice voor webshops. Waarom zou je te veel tijd en geld steken in iets dat makkelijker kan? Zo denken niet alleen wij erover, maar ook de drie jonge ondernemers en oprichters.

SendCloud is namelijk opgericht door drie vrienden met een eigen webshop. Ze merkten dat het lastig was om te concurreren met de grote spelers in de markt. Het verzendproces was daarbij een tijdrovend en relatief duur proces. De oplossing? Een online verzendplatform voor webshops om het verzenden van pakketten gemakkelijker en goedkoper te maken. Inmiddels is SendCloud alweer drie jaar actief en is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvol internationaal bedrijf. Door koppelingen met verschillende webshop systemen en het collectief inkopen bij diverse vervoerders, bespaar je tijd en kosten op je verzendproces. SendCloud biedt tijdbesparende functies gratis en vrijblijvend aan, waarbij je uitsluitend betaalt voor je verzonden pakketten tegen een scherp tarief.

deJuristen en SendCloud hopen jouw webshop en elkaar te kunnen versterken, door het delen van expertise op gebied van e-commerce. De wettelijke regels en het logistieke proces van je webshop komen namelijk vaak samen, je hebt meestal te maken met “koop op afstand”. Wanneer je net start met je webshop komt er veel op je af. Wanneer je webwinkel live is en veel orders binnenstromen, wil je daarnaast zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Wij van deJuristen en SendCloud hopen je samen te kunnen helpen om je webshop te optimaliseren, met onze expertise in de e-commerce branche. Van alle wettelijke regels en documenten tot aan het verzendproces!

 

Wil je meer informatie over SendCloud? Bezoek dan eens www.sendcloud.be of neem contact op met contact@sendcloud.be.