De wereld van de e-commerce is constant in beweging, en zo hebben wij het graag. Om tegemoet te komen aan de groeiende en steeds veranderende verzuchtingen en wensen van de beheerders van webshops hebben wij onze formules voor algemene voorwaarden volledig heruitgevonden. Voorheen boden wij twee trajecten aan (het basispakket en het individueel traject), maar wij merkten dat steeds meer klanten nood hadden aan een soort tussencategorie, scherpere prijzen én meer duidelijkheid. Daarmee komen wij nu dus over de brug.

[hr]

Om alles duidelijk te maken hebben we ervoor gekozen onze pakketten te noemen naar de verschillende soorten van baarden. Net als algemene voorwaarden onderscheidt baardgroei namelijk de jongens van de heren, ofwel: de amateurs van de pro’s!

Niet alleen zien algemene voorwaarden er erg stoer uit, ze zijn ook nog eens erg noodzakelijk. Door de toenemende regelgeving, vooral van op Europees niveau, zijn goede algemene voorwaarden voor elk e-commerce project namelijk onontbeerlijk geworden. Denk maar aan het herroepingsrecht, zonder goede algemene voorwaarden heeft uw klant zomaar het recht zijn producten tot één jaar na besteldatum terug te sturen. Of denk aan de verplichtingen die de privacycommissie oplegt aan iedereen die persoonsgegevens verwerkt (per definitie dus ook elke webshop). De boetes die staan op schending van de relevante wetgeving zijn vaak niet min.

Omdat wij u graag bijstaan in het juridische luik van uw e-commerce onderneming én omdat wij begrijpen dat elk project andere eigenschappen heeft, hebben wij deze drie formules ontwikkeld:

 

AV-2

 

[hr]

Nu weet u dus duidelijk hoeveel u zult betalen, en wat u van ons kunt verwachten. Welk pakket u best neemt, hangt volledig af van de grootte van uw e-commerce project. Om te illustreren welke formule het best aansluit bij welk type van project hebben wij enkele cases uitgewerkt:

[hr]

Moustache

Le Bijou C’est tout is de webshop van Lisa. Lisa zit in haar tweede jaar psychologie aan de Universiteit Gent, haar grootste passie is echter het ontwerpen van juwelen. Na lange tijd via Facebook haar zelfgemaakte armbandjes, oorbellen en kettinkjes te hebben verkocht aan vrienden en vriendinnen vond ze dat het tijd werd om een eigen webshop te openen. Lisa startte een eenmanszaak en liet een vriend haar website bouwen. Lisa verkoopt op dit moment een 5-tal juweeltjes per week, goed voor een maandelijkse omzet van om en bij de 300 euro. Met het Moustache-pakket van deJuristen is Lisa zeker dat ze veilig zit in verband met haar herroepingsrecht, en ook aan alle voorwaarden die de privacycommissie oplegt voldoet ze. Gezien het voor Lisa toch vooral een hobby blijft heeft ze niet veel meer nodig.

Moustache: € 499

Inbegrepen: Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en Disclaimer

Te bestellen via: Invulformulier

Afspraak op kantoor: mogelijk tegen betaling

[hr]

Zappa

Bierhandel Bracke is al verschillende generaties in handen van de familie Bracke. Nu de jongste zoon een jaar geleden de zaak heeft overgenomen van zijn vader vindt hij dat het tijd werd om ook de online-wereld te verkennen met de zaak. Bracke schakelde een webbureau in om voor hen een webshop te laten ontwikkelen. Gezien het hier gaat om een erg professionele onderneming die een meer dan behoorlijke omzet draait zijn de risico’s een stuk uitgebreider dan bij ‘Le Bijou C’est Tout’. Daarom ook dat werd gekozen voor het Zappa-pakket. De eenmalige investering van € 999 heeft al na anderhalve maand zijn nut bewezen, er was namelijk een klant die een bierhmand had besteld en deze wenste terug te sturen, 3 weken nadat hij ze had besteld. Dankzij de uitstekend leesbare algemene voorwaarden van deJuristen kon Bracke er gewoon op wijzen dat dit niet kon, en had de klant hier alle begrip voor.

Zappa: € 999

Inbegrepen: Algemene Voorwaarden, Privacy Policy, Cookie Statement, Disclaimer en Kwaliteitslabel

Te bestellen viaInvulformulier

Afspraak op kantoor: Inbegrepen in de prijs (niet noodzakelijk)

[hr]

full-beard

Etixx is de nieuwe lijn voedingssupplementen van Omega Pharma. Een project van dergelijke omvang, waar jarenglange intensieve voorbereidingen en investeringen zijn aan voorafgegaan verdient niets minder dan de optimale juridische bescherming. Met het Full Beard-pakket van deJuristen kunnen de mensen van Omega Pharma in elk geval op beide oren slapen. Ook was de vertaling naar het Frans die in de prijs zit inbegrepen mooi meegenomen, gezien de webshop van Etixx zich zowel op Vlaanderen als op Wallonië richt, en de algemene voorwaarden dus in beide talen dienen opgesteld te zijn. Ook merkt men dat het vertrouwen van de consument in de webshop merkbaar groot is door het kwaliteitslabel dat op de website is geplaatst.

Full Beard: € 2100

Inbegrepen: Algemene Voorwaarden, Privacy Policy, Cookie Statement, Disclaimer, Kwaliteitslabel, Bemiddeling bij eerste geschil en vertaling naar het Frans of Engels

Te bestellen viaInvulformulier

Afspraak op kantoor: Inbegrepen in de prijs (niet noodzakelijk)

[hr]

Zoals reeds aangehaald in de inleiding is de wereld van e-commerce een wereld die voortdurend in beweging is. Hetzelfde geldt dan ook voor de regelgeving hieromtrent. Vooral van op Europees niveau komen er erg vaak ingrijpende wijzigingen in het wetgevend kader. Dit heeft als gevolg dat Algemene Voorwaarden soms na de inwerkingtreding van een nieuwe regel niet meer conform de relevante wetgeving zijn. Om te voorkomen dat u zelf de nieuwe wetgeving voortdurend in de gaten dient te houden én dat u bovendien bij elke wijziging uw documenten moet laten aanpassen tegen betaling hebben wij ook de optie uitgewerkt om uw gezichtsbeharing (aka. juridische documenten) regelmatig te laten trimmen (lees: up-to-datte te laten houden). Afhankelijk van welk pakket u hebt gekozen betaalt u € 99, € 150 of € 200 per jaar, zo bent u gerust, ook lange tijd nadat u de documenten heeft besteld.

AV-2-trimming

[hr]

knop