Vlerick Business School, de bekende managementschool in Gent en Leuven, heeft sinds een tijdje een nieuwe huisstijl. En sinds kort, ook een nieuwe website. Het deJuristend-kantoor werd gevraagd om de juridische hoek of ‘legal corner’ uit te werken. Algemene voorwaarden, Privacy Statement, Proclaimer en Cookie Statement werden allen op maat en situatie van Vlerick Business School uitgewerkt.

 

Ons kwaliteitslabel
Vlerick Business School behaalde ook het juridisch kwaliteitslabel ‘mylabel‘, na zorgvuldige doorlichting en redactie van de juridische documenten op haar online portaal.

De toptaak van elk label is Vertrouwen schenken. En daar loopt het weleens mis. Sommige labels geven niet duidelijk aan wat de bezoeker nu precies mag verwachten bij het zien van het label. Niet zo bij mylabel: hier garandeert Vlerick Business School de bezoeker “100% juridische zekerheid”, met verwijzende URL. De bezoeker kan dus steeds controleren wanneer Vlerick Business School het label heeft behaald. Zo krijg je 100% transparantie.

 

We feliciteren Vlerick Business School graag met haar nieuwe online omgeving.

Link naar de nieuwe website

Vlerick Business School: bezoek de website.