Niet alle gesprekken lopen even gesmeerd. Soms heb je nood aan een extra rots in de branding, of wat meer duiding bij de verschillende belangen.

Hoe het ook zij, onze juristen onderhandelen graag mee aan jouw zijde, met oog voor elke partij.    

Een uitvinding in de markt plaatsen, een product aan de man brengen, een groot softwareproject lanceren, innovatiepartners zoeken, het lijkt allemaal iets makkelijker dan het is. Aan de onderhandelingstafel wil elke partij het onderste uit de kan halen, en is het eigenbelang soms iets te nadrukkelijk aanwezig. 

Daarom is een derde partij of onderhandelaar vaak een graag geziene gast. Onze juristen gaan immers veel verder dan het traditionele advies: ze begeleiden je graag in wat je ook onderneemt, en dat op een volstrekt neutrale manier. Je bent natuurlijk wel onze cliënt(e) en jouw belang staat steeds voorop, maar het spreekt voor zich dat je elke partij tevreden moet houden, wil je tot productieve gesprekken komen. 

Elkaar vinden is lang niet vanzelfsprekend. We helpen je graag vooruit, en behoeden je voor lange, uitzichtloze en vergeefse discussies.  Graag vrij van kopzorgen? Samen sluiten we die deal, hoeveel inspanning het ook moge kosten. Overtuigd? Wacht dan niet langer, en kijk hoe we jou kunnen helpen.