Dromen van je gratis eigen in-house jurist? Ontmoet Spectr, your legal guy on stand-by. 
Spectr is jouw in-house legal guy voor al je juridische vragen. Altijd beschikbaar en klaar om je te helpen via je favoriete Slack applicatie. Vergeet dure loonkosten, vergeefse en lange zoektochten naar een geschikte jurist. Geen zorgen meer, hier is Spectr (http://spectrapp.eu).

Even helpen, @Spectr_
Spectr voelt zich prima thuis in je eigen Slack-omgeving. Met een paar klikken heb je je eigen in-house jurist die meteen je vragen kan beantwoorden in maar liefst vier talen (Engels, Frans, Nederlands en Duits*). Spectr, een product van theJurists Europe, is volledig gratis te installeren en te gebruiken voor inleidend advies. Waar wacht je nog op?

Een product van theJurists Europe
Spectr is een product van theJurists Europe, een eigenwijs juridisch kantoor gespecialiseerd in digitaal recht, intellectuele eigendom en vennootschapsrecht. theJurists Europe werkt hard op technologie en AI, om op die manier het recht toegankelijk te maken voor elke ondernemer. theJurists Europe heeft kantoren in Gent, Amsterdam, Brussel, Parijs, Berlijn, Keulen en Londen. Je kan er dus van op aan dat je correct, persoonlijk en waardevol advies krijgt.

Ga naar de website van Spectr (http://spectrapp.eu) en installeer je eigen in-house jurist, gratis.